Automatische incasso

Via automatische incasso betaalt u iedere maand automatisch uw huur aan Woningbouwvereniging De Eenvoud. Automatische incasso heet ook wel een machtiging.

Met automatische incasso machtigt u Woningbouwvereniging De Eenvoud om iedere maand de huur van uw rekening af te schrijven. U heeft geen omkijken meer naar uw huurbetaling.

Voorkom aanmaningen
Dankzij automatische incasso is uw betaling altijd op tijd. U krijgt dus geen herinneringen en aanmaningen meer wanneer er een keer iets mis gaat met de huurbetaling. Dat scheelt u zorgen en ons veel onnodig werk.

Betrouwbaar
Automatische incasso is heel betrouwbaar. Het huurbedrag wordt iedere maand op of rond de 1e van de maand van uw rekening afgeschreven. Zo kunt u altijd op hetzelfde moment controleren of de betaling juist heeft plaatsgevonden.

En .......voordeel voor Woningbouwvereniging De Eenvoud is voordeel voor u !

We winden er geen doekjes om, ook voor Woningbouwvereniging De Eenvoud heeft automatische incasso veel voordelen. We hoeven geen overbodige handelingen meer te verrichten en besparen zo geld en tijd. En dat steken we liever in de kwaliteit van uw woning.

Wilt u per automatische incasso betalen?
U kunt hier onder het formulier downloaden. Na invullen en ondertekenen kunt u het formulier naar ons opsturen waarna wij het kunnen verwerken.

Download formulier doorlopende machtiging