Hoe te bereiken

Woningbouwvereniging De Eenvoud is een kleine organisatie waar niet 24 uur per dag 7 dagen in de week de telefoon wordt opgenomen. In voorkomend geval wordt u verbonden met VoiceMail of antwoordapparaat.

Op zaterdag, zon- en feestdagen en buiten kantoortijden wordt de telefoon niet opgenomen maar wordt u verbonden met VoiceMail of antwoordapparaat dat de eerstvolgende werkdag wordt afgeluisterd.

Wij adviseren u om de e-mail of het contact formulier hieronder te gebruiken!

Wilt u toch per telefoon met ons contact opnemen dan kan het zijn dat de telefoon niet wordt opgenomen maar dat u verbonden wordt met de VoiceMail of het antwoordapparaat.

Volg deze stappen om een duidelijke telefonische boodschap achter te laten op de VoiceMail of het antwoordapparaat:

  1. Begin met te zeggen wie u bent.
  2. Geef in een korte zin de reden van uw telefoontje.
  3. Als u teruggebeld wilt worden, geef dan tenminste twee tijden door waarop u te bereiken bent. Als u informatie wilt, geef dan specifiek aan wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt, en hoe en waarheen het verstuurd moet worden.
  4. Als u uw telefoonnummer, e-mailadres of postadres opgeeft, spreek dan langzaam en duidelijk.

Wij bevestigen de ontvangst van een door u digitaal ingevulde formulier per e- mail!  Het kan in sommige gevallen zo zijn, dat onze e-mail (onterecht) als spam wordt gemarkeerd. Controleer daarvoor uw spam box om te controleren of u onze mail gemist hebt.

Contact